Onderhoud van brandveiligheid

Altebra beschikt over een team van ervaren, gespecialiseerde en gecertificeerde monteurs om de optimale functionaliteit en het onderhoud van uw brandveiligheidssystemen te waarborgen. Ze delen uw gevoel voor urgentie als het gaat om veiligheid.

Snel en professioneel

Ons team voert service en structureel onderhoud adequaat, snel en professioneel voor u uit. Onze 24-uursstoringsdienst biedt u de zekerheid dat u dag en nacht optimaal beveiligd bent én blijft. Met een serviceovereenkomst van Altebra bent u exact op de hoogte van de werkzaamheden, de kwaliteit, de kosten en de planning van onze dienstverlening.

Nazicht en testen branddetectie

Volgens het ARAB 52.11 wordt een periodiek nazicht van de detectietoestellen voorgeschreven. De norm NBN S 21-100 schrijft voor dat de branddetectie installatie één keer per jaar wordt nagekeken en onderhouden.

Het jaarlijks onderhoud omvat:

  • Nazicht, testen en bijregelen van detectoren en handbrandmelders
  • Nazicht volgens de norm van de staat van de installatie ten gevolge van wijzigingen aangebracht en meegedeeld door de gebruiker
  • Nazicht en aanvullen van gebeurtenissen en onderhoudsboekje
  • Nazicht en testen van externe sturingen (sirenes, deurmagneten, doormelding,…)
  • Nazicht en testen van de branddetectiecentrale:
    • Voedingen en batterijen
    • Nazicht en beproeving van elektronische kringen en ondergeschikte beveiligen

Afhankelijk van de noden van de klant, vergt iedere installatie een andere aanpak voor het uitvoeren van het onderhoud. Altebra maakt zeer duidelijke onderhoudscontracten op waarin u verschillende bijkomende opties kan kiezen naargelang uw noden.

Contacteer ons vandaag nog

Nog vragen over de diensten en het onderhoud van Altebra? Neem dan zeker even contact met ons op.