De sterke punten van Altebra Fire Protection - Sprinklers

Altebra is een ervaren specialist in brandbeveiliging. Al vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering ondersteunen onze specialisten als co-makers uw projecten met kennis, ervaring en innovatiekracht. Dat schept duidelijkheid, minimaliseert de kosten en draagt bij aan de optimale beveiliging van projecten en gebouwen.

In de rol van adviseur en uitvoerder is Altebra een partner die onafhankelijk is van derden. Doordat we alles onder eigen regie en met onze eigen productiefaciliteiten uitvoeren kunnen wij snel en flexibel schakelen. Dat vertaalt zich in optimaal rendement bij de uitvoering van uw project.

4b2991a0070b6c6797fa229da6957468_Pand-fabriek-Altebra-België-1156-577-c.jpg

De juiste kennis, ervaring en innovatiekracht

Altebra fungeert met de juiste kennis, ervaring en innovatiekracht al in de initiële bouwfase als volwaardig partner. In nauw overleg denken we mee in de planning en coördinatie. Met een gedegen voorbereiding en structurele integratie van het brandveiligheidssysteem realiseren we belangrijke kostenbesparingen. Zo weet u in elke fase van het proces exact waar u aan toe bent.

Partner op niveau

Met onze jarenlange ervaring weten we wat er mogelijk is op het gebied van brandveiligheid. We kennen de wet- en regelgeving, zijn thuis in alle mogelijke brandveiligheidssystemen en hebben het vermogen om snel en effectief te schakelen. U vindt in Altebra een proactieve co-maker die in alle fasen van uw project meedenkt en zorgt voor praktische oplossingen.