certificaten.png

'Er zijn heel wat systemen op de markt die zowel preventief als brandbestrijdend zeer efficiënt zijn. We adviseren u graag welk systeem voor uw specifieke vraag de beste oplossing kan bieden'

De wet- en regelgeving in het kader van brandveiligheid is uitgebreid en complex. Milieuwetgeving en het Bouwbesluit stellen steeds zwaardere prestatie-eisen aan de brandveiligheid van gebouwen en objecten. Onze specialisten kennen als geen ander de weg in alle toepasselijke wet- en regelgeving en kunnen u al vanaf de eerste planfase adviseren of ontzorgen met betrekking tot vergunningprocedures en het voldoen aan alle (veiligheids)eisen.

GECERTIFICEERD

Altebra beschikt over alle noodzakelijke certificaten in Nederland en België om als volwaardig gesprekspartner, adviseur en uitvoerder te kunnen fungeren in alle mogelijke (utiliteits)bouwprojecten.

ONTWIKKELINGEN

Niet alleen de wetgeving verandert, ook de ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheid staan niet stil. Nieuwe, geavanceerde technologie biedt steeds meer mogelijkheden. Altebra is een innovatieve totaalaanbieder van oplossingen in brandveiligheid die op de hoogte is van de nieuwste trends en technologieën. 

BELEIDSVERKLARING

De directie wil door deze verklaring haar betrokkenheid uiten bij het ontwikkelen, invoeren en in gebruik houden van een managementsysteem volgens ISO 9001-versie 2015 en VCA**.